logo
Winkels
Winkelwagen

AOV PROBIOTICA 4 MILJARD 1201 60C

  • Merk: AOV
  • EAN: 8715687612010
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 60CP
43,09

1201 Probiotica bevat 4 miljard bacterien per vegacaps. De bacteriën behoren tot verschillende stammen van de lactobacillus en bifidobacterium soorten. 1201 Probiotica is geschikt voor dagelijks gebruik. De probiotica kan het best bij de maaltijd worden ingenomen. De vegacaps kunnen ook makkelijk opengemaakt worden waardoor ze door bijvoorbeeld door voeding of drank gemengd kunnen worden.

Gebruiksinstructies

2x daags 1 vegacaps. Innemen bij de maaltijd. De vegacaps kunnen ook makkelijk opengemaakt worden waardoor ze door bijvoorbeeld door voeding of drank gemengd kunnen worden.

Dagdosering

2x daags 1 vegacaps.

Gebruiksbeperkingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

natuurlijke cellulose, FOS, HPMC (vegacaps), bacteriecultuur, vitamine C (ascorbyl palmitaat).

Samenstelling

8 miljard levensvatbare organismen van het LAB4-complex: Lactobacillus acidophilus, stam CUL-60 3,0 miljard CFU* Lactobacillus acidophilus, stam CUL-21 3,0 miljard CFU Bifidobacterium animalis subsp lactis CUL-34 1,9 miljard CFU Bifidobacterium bifidum, stam CUL-20 0,1 miljard CFU in een basis van FOS (fructo-oligosacchariden) 200 mg *CFU: Colony Forming Units / kolonievormende eenheden

Allergeen informatie

Kan sporen bevatten van soja en gluten.

Merk

AOV orthomoleculaire voedingssupplementen

Merkomschrijving

‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’. Deze mooie definitie van gezondheid werd ontwikkeld door Machteld Huber, onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid aan het Louis Bolk Instituut samen met de Gezondheidsraad en ZonMw. Dit nieuwe, dynamische concept neemt veerkracht en zelfredzaamheid van mensen als uitgangspunt en benadrukt de potentie om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Dat sluit uitstekend aan bij de visie van onze stichting.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.