logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Boswellia

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345003266
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
11,95 9,56
Aantal: Prijs p/stuk U bespaart:
vanaf 1 stuks €9,56 p/stuk €2,39

Arkocaps Boswellia capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde hars. Alleen de hars die met succes alle kwaliteitscontroles heeft doorstaan worden als extract verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Boswellia. Arkocaps Boswellia capsulesbevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Boswellia serrata. BIJWERKINGEN Arkocaps Boswellia veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Boswellia kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING In deze periode kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Boswellia alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Boswellia langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde"

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Boswellia serrata harspoeder extract (28,5% boswelliazuur per capsule van 350 mg), maltodextrine. Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat: 350 mg Boswellia extract en is gestandaardiseerd op 100 mg boswelliazuur.

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.