logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Canadese Geelwortel 45 caps

  • Merk:
  • EAN: 8715345003396
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
13,75

Arkocaps Canadese Geelwortel capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde wortels. Alleen de wortels die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Canadese Geelwortel. Arkocaps Canadese Geelwortel capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Maximaal 6 capsules per dag.

Dagdosering

Maximaal 6 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Hydrastis canadensis. BIJWERKINGEN Arkocaps Canadese Geelwortel veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Canadese Geelwortel kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Het gebruik van Arkocaps Canadese Geelwortel wordt ontraden tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven omdat het berberine (alkaloïde) bevat. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Canadese Geelwortel langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Canadese Geelwortel (Hydrastis canadensis 375 mg per capsule), maltodextrine, antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, sliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxy- propylmethylcellulose Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat 375 mg van de wortel van de Canadese Geelwortel en bevat ten minste 5% alkaloïden.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.