logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Cranberry 150C

  • Merk:
  • EAN: 8715345003655
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 150CP
39,75

Arkocaps Cranberry + C capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bessen. Alleen de bessen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Cranberry + C. Arkocaps Cranberry + C capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

Preventief: ‘s Morgens en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Acuut: ‘s Morgens en ‘s avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

Preventief: 2 capsules Acuut: 4 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Vaccinium macrocarpon Aiton. BIJWERKINGEN Arkocaps Cranberry + C veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Cranberry + C kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Cranberry + C kan, voor zover bekend, zonder bezwaar overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Cranberry + C langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Cranberry poeder (Vaccinium macro-carpon Aiton) - Vitamine C - Acerolabes extract - Vulmiddel: cellulose - Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose - Kleurstoffen: ijzeroxide en titaandioxide. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat: 250 mg Cranberry poeder en 80 mg acerolabes extract rijk aan vitamine C.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.