logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS DAMIANA

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345003174
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
18,75

Arkocaps Damiana capsules vanArkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bladeren en stelen. Alleen de bladeren en stelen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Damiana. Arkocaps Damiana capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Turnera diffusa. BIJWERKINGEN Arkocaps Damiana veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Damiana kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING n deze periode kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Damiana alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Damiana langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Damiana blad- en steelpoeder (Turnera diffusa, 72,2% hetzij 325 mg per capsule), antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong:hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat: 325 mg van het blad en de steel van de Turnera diffusa

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.