logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Driekleurig Viooltje 45C

  • Merk:
  • EAN: 8715345001323
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
10,25

Arkocaps Driekleurig Viooltje capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bovengrondse bloeiende gedeelten. Alleen de bovengrondse bloeiende gedeelten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Driekleurig Viooltje. Arkocaps Driekleurig Viooltje capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Viola tricolor L. BIJWERKINGEN Arkocaps Driekleurig Viooltje veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Driekleurig Viooltje kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Driekleurig Viooltje kan, voor zover bekend, zonder bezwaar overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Driekleurig Viooltje langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Poeder van het bovengronds bloeiend gedeelte van de Driekleurig Viooltje (Viola tricolor L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 290 mg van het bovengronds bloeiend gedeelte van de Viola tricolor en is gestandaardiseerd op 1,5% totaal flavonoïden uitgedrukt in violanthine.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.