logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Fenegriek 45C

  • Merk:
  • EAN: 8715345003563
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
9,45

Arkocaps Fenegriek capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde zaden. Alleen de zaden die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Fenegriek. Arkocaps Fenegriek capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Trigonella foenum-graecum L. BIJWERKINGEN Arkocaps Fenegriek veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Fenegriek kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Het gebruik van Arkocaps Fenegriek tijdens de zwangerschap wordt ontraden. Wel mag Arkocaps Fenegriek worden ingezet tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven om de melkproductie te verhogen. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Fenegriek langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Fenegriek zaadpoeder (Trigonella foenum-graecum L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat 495 mg Fenegriek zaadpoeder en is gestandaardiseerd op 0,4% trigonelline

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.