logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Gember 45 cp

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345001019
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
10,25

Arkocaps Gember capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde wortels. Alleen de wortels die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Gember. Arkocaps Gember capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

’s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

2x 2 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Zingiber officinale Rosc. BIJWERKINGEN Arkocaps Gember veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Gember kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Gember mag zonder bezwaar gebruikt worden tijdens de zwangerschap en gedurende de periode dat borstvoeding wordt gegeven. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Gember langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

buiten invloed van zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Gember wortelpoeder (Zingiber officinale Rosc.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 365 mg van de wortel van de Zingiber officinale.

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.