logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS GINSENG 150C

  • Merk:
  • EAN: 8715345001811
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 150CP
42,50

Arkocaps Ginseng capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde wortels. Alleen de wortels die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Ginseng. Arkocaps Ginseng capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

’s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

4 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Panax ginseng C.A. Mey. BIJWERKINGEN Arkocaps Ginseng veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Ginseng kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Het gebruik van Arkocaps Ginseng wordt gedurende de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Ginseng langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten.

Bewaarinstructies

ient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Ginseng wortelpoeder (Panax ginseng C.A. Mey.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 390 mg van de wortel van de Panax ginseng en is gestandaardiseerd op 0,4% ginsenosiden.

42,50
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.

Helaas, dit product is tijdelijk niet leverbaar