logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Groene Koffie

  • Merk:
  • EAN: 8715345003822
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
8,95

Arkocaps Groene Koffie capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bonen. Alleen de bonen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Groene Koffie. Arkocaps Groene Koffie capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

4 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Coffea arabica L., Coffea canephora Pierre ex A. Froehner. BIJWERKINGEN Arkocaps Groene Koffie veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Arkocaps Groene Koffie bevat cafeïne en is derhalve niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen (Cafeïne gehalte circa 33 mg per dag). COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Groene Koffie niet gelijktijdig gebruiken met producten die synefrine of garcinia bevatten. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Groene Koffie bevat cafeïne en wordt derhalve ontraden tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Groene Koffie langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Groene Koffie arabica en robusta boonpoeder (Coffea arabica L., Coffea canephora Pierre ex A. Froehner) – Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat en kiezelzuur. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 390 mg Groene Koffie boonpoeder.

Merk

Arkopharma Nederland BV

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.