logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS GROENE THEE 150C

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345001620
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 150CP
23,75

Arkocaps Groene Thee capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde knoppen en blaadjes van de theestruik. Alleen de knoppen een blaadjes die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Groene Thee. Arkocaps Groene Thee capsulesbevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens en ‘s middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

4 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Camellia sinensis (L.) Kuntze. BIJWERKINGEN Arkocaps Groene Thee veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Arkocaps Groene Thee bevat cafeïne en is derhalve niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen (Cafeïne gehalte circa 52 mg per dag). COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Groene Thee kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Groene Thee bevat cafeïne en wordt derhalve ontraden tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Groene Thee langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Groene Thee poeder (Camellia sinensis (L.) Kuntze). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 390 mg van de knoppen en de eerste twee blaadjes van de takken van de Camellia sinensis en is gestandaardiseerd op ten minste 2% cafeïne

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.