logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Hop 45 caps

  • Merk:
  • EAN: 8715345003723
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
9,45

Arkocaps Hop capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde kegels. Alleen de kegels die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Hop. Arkocaps Hop capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij

Gebruiksinstructies

Volwassenen: ‘s Morgens en ‘s avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Kinderen: ‘s Morgens en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

Volwassenen: 4 capsules Kinderen: 2 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Humulus lupulus L. BIJWERKINGEN Arkocaps Hop veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Hop kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Hop kan, voor zover bekend, zonder bezwaar overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Hop langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Hop kegelpoeder (Humulus lupulus L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.Hop kegelpoeder (Humulus lupulus L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij

Samenstelling

Elke capsule bevat 195 mg gevriesdroogd Hop kegelpoeder.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.