logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Lithothamnium 150C

  • Merk:
  • EAN: 8715345003600
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 150CP
23,75

Arkocaps Lithothamnium capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde algen. Alleen de algen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Lithothamnium. Arkocaps Lithothamnium capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule na de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor jodium. BIJWERKINGEN Arkocaps Lithothamnium veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Lithothamnium kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING In deze periode kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Lithothamnium alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Lithothamnium langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding

Ingredienten

Lithothamnium poeder (Phymatolithon calcareum (Pallas) W.H.Adey & D.L.McKibbin). Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat: 770 mg van de Phymatolithon calcareum en is gestan- daardiseerd op 70% calciumcarbonaat

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.