logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Maca 45 caps

  • Merk:
  • EAN: 8715345003570
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
11,95

Arkocaps Maca capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde knollen. Alleen de knollen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden als extract verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Maca. Arkocaps Maca capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Lepidium meyenii Walp. BIJWERKINGEN Arkocaps Maca veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Maca kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Het gebruik van Arkocaps Maca wordt ontraden tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Maca langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Maca knolextract (Lepidium meyenii Walp.). Vulstof: Cellulose. Antiklonter- middelen: plantaardig magnesiumstearaat, plantaardig stearinezuur. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropyl- methylcellulose. Kleurstoffen: titaan-dioxide, ijzeroxide. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij

Samenstelling

Elke capsule bevat 225 mg Maca knolextract

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.