logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS MARETAK 45C

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345001163
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
10,25

Arkocaps Maretak capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bladeren en stengels. Alleen de bladeren en stengels die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Maretak. Arkocaps Maretak capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Viscum album. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING In deze periode kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Maretak alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden BIJWERKINGEN Arkocaps Maretak veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Maretak kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt.

Bewaarinstructies

buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaren

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Maretak poeder (Viscum album, 80,2% hetzij 390 mg per capsule), antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat: 390 mg van het blad en de stengel van de Viscum album.

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.