logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS MEIDOORN

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345001071
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
9,45 7,56
Aantal: Prijs p/stuk U bespaart:
vanaf 1 stuks €7,56 p/stuk €1,89

Arkocaps Meidoorn capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bloemknoppen. Alleen de bloemknoppen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Meidoorn. Arkocaps Meidoorn capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Crataegus laevigata. BIJWERKINGEN Arkocaps Meidoorn veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Meidoorn kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Het gebruik van Arkocaps Meidoorn kan, voor zover bekend, zonder bezwaar overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Meidoorn langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Meidoorn poeder (Crataegus laevigata, 78,5% hetzij 350 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule bevat: 350 mg van de bloemknop van de Crataegus laevigata en is gestandaardiseerd op 1,5% hyperoside.

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.