logo
Winkels
Winkelwagen

Arkocaps Moederkruid 45 cps

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345001415
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
9,45

Arkocaps Moederkruid capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bovengrondse gedeelten. Alleen de bovengrondse gedeelten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Moederkruid. Arkocaps Moederkruid capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Tanacetum parthenium (L.) Sch.Bip. en gedurende de zwangerschap. BIJWERKINGEN Arkocaps Moederkruid veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Moederkruid kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Het gebruik van Arkocaps Moederkruid wordt in deze periode ontraden. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Moederkruid langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Poeder van het bovengronds gedeelte van de Moederkruid (Tanacetum parthenium (L.) Sch.Bip.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxy- propylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 260 mg van het bovengronds gedeelte van de Tanacetum parthenium en is gestandaardiseerd op 0,1% parthenolide.

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.