logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS RODE KLAVER

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345003259
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
16,75

Arkocaps Rode Klaver capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bloeiende toppen. Alleen de bloeiende toppen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden als extract verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Rode Klaver. Arkocaps Rode Klaver capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen

Dagdosering

2 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Trifolium pratense L. BIJWERKINGEN Arkocaps Rode Klaver veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Rode Klaver kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Het gebruik van Arkocaps Rode Klaverwordt in deze periode ontraden. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Rode Klaver langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

ient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde"

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Vulstof: Cellulose - Bloeiende Rode Klaver toppen extract (Trifolium pratense L.) rijk aan isoflavonen - Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose, kleur- stoffen: ijzeroxide en titaandioxide. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Elke capsule van 416 mg bevat 100 mg Rode Klaver-extract en is gestandaardiseerd op 20 mg isoflavonen.

Merk

Arkopharma Nederland BV

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.