logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS VENKEL

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345001569
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
10,25

Arkocaps Venkel capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde vruchten. Alleen de vruchten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Venkel. Arkocaps Venkel capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen.

Dagdosering

3 capsules

Gebruiksbeperkingen

IET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Foeniculum vulgare Mill. BIJWERKINGEN Arkocaps Venkel veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Venkel kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Venkel kan, voor zover bekend, zonder bezwaar overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Venkel langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde"

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Venkel vruchtpoeder (Foeniculum vulgare Mill.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 390 mg van de vrucht van de Foeniculum vulgare.

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.