logo
Winkels
Winkelwagen

ARKOCAPS WEEGBREE

  • Merk: Arkocaps
  • EAN: 8715345001231
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 45CP
8,95

Arkocaps Weegbree capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bladeren. Alleen de bladeren die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Weegbree. Arkocaps Weegbree capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksinstructies

Bij huidaandoeningen of allergieën: ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Bij hooikoorts: Elk uur 1 capsule met voldoende water innemen (maximaal 9 capsules per dag).

Dagdosering

Bij huidaandoeningen of allergieën: 3 capsules Bij hooikoorts: max. 9 capsules

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor Plantago major L. BIJWERKINGEN Arkocaps Weegbree veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Bij de aangegeven dosering en juiste wijze van gebruik geen. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN Arkocaps Weegbree kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING Arkocaps Weegbree kan, voor zover bekend, zonder bezwaar overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. GEBRUIKSDUUR Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Weegbree langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Weegbree bladpoeder (Plantago major L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose Bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 280 mg van het blad van de Plantago major.

Merk

Arkopharma Nederland BV

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.