logo
Winkels
Winkelwagen

Arkorelax Melatonine 1mg 30T

  • Merk: Arkopharma
  • EAN: 8715345003839
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 30TB
8,49

Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt. De natuurlijke productie van Melatonine is in de hersenen direct gekoppeld aan de blootstelling aan licht. Zodra de blootstelling aan licht afneemt komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Melatonine draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Ter informatie, het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 1 mg Melatonine. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van jetlag. Ter informatie, het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 0,5 mg Melatonine.

Gebruiksinstructies

ARKORELAX Melatonine is bestemd voor volwassenen tenzij anders geadviseerd door uw arts of apotheker. Sneller in slaap: Neem net voor het slapen gaan 1 tablet met een groot glas water in. Jetlag: Neem op de reisdag net voor het slapen gaan 1 tablet met een groot glas water in en herhaal dit enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Dagdosering

1 tablet

Gebruiksbeperkingen

NIET TE GEBRUIKEN BIJ Bekendheid met overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN Indien u chronisch antidepressiva gebruikt dan mag u Melatonine alleen na medisch advies inzetten. Wees voorzichtig als u binnen een paar uur nadat u Melatonine heeft ingenomen gaat autorijden. Wees ook extra voorzichtig als u lever- of nierproblemen heeft. COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN ARKORELAX Melatonine niet combineren met het gebruik van slaappillen of andere kalmerende middelen. GEBRUIK GEDURENDE DE ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING ARKORELAX Melatonine is niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. GEBRUIKSDUUR De duur van het gebruik van ARKORELAX Melatonine kan naar behoefte worden verlengd. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

dient buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertempera- tuur bewaard te worden. De datum na welke de tabletten niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de blister en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde"

Disclaimer

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Lactose (melk) – Bindmiddel: Gemodificeerd zetmeel – Antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumstearaat – Melatonine.

Samenstelling

Elke tablet bevat 1 mg Melatonine

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
8,49
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.

Helaas, dit product is tijdelijk niet leverbaar