logo
Winkels
Winkelwagen

AUDI SPRAY OORhygiëne

  • Merk: Audi
  • EAN: 7640107850141
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 50ML
11,99

Audispray is de beste en veiligste methode om de oren schoon te houden. Wattenstaafjes drukken het oorsmeer juist verder in het oor, waardoor problemen kunnen ontstaan. Doktoren zijn hierover unaniem: "Wattenstaajes moeten nooit in het oorkanaal gebruikt worden; ze duwen het oorsmeer in de richting van het trommelvlies waardoor het beschadigd kan raken". Audispray lost het overtollige oorsmeer op en maakt de oren zo eenvoudig schoon. Het bevat een 100% natuurlijke oplossing voor de oren, microbiologisch zeewater. Verschillende studies (in vitro en klinisch) tonen de goede werking van Audispray onomstotelijk aan. Een aantal maal per week gebruiken voorkomt problemen en houdt de oren schoon.

Gebruiksinstructies

Vanaf 6 jaar mag een maal per oor 2 tot 3 keer per week gesprayd worden. 1) richt het spuitstuk op het oor en druk in terwijl u het flesje verticaal houdt. 2) masseer gedurende enkele seconden de oorbasis. 3) houd het hoofd zijwaarts om de overtollige spray eruit te laten lopen en maak droog. 4) spoel na elk gebruik het spuitstuk met warm water.

Dagdosering

Zie gebruiksinstructies

Gebruiksbeperkingen

Nooit gebruiken zonder doktersvoorschrift bij oorontsteking, oorpijn, trommelvliesperforatie en in algeme zin in geval van oorklachten (duizeligheid, medische of chirurgische atecedenten etc.). Waarschuwing Soms heeft u een prop oorsmeer zonder het te weten. Het gebruik van Audispray adult kan dan irriteren; raadpleeg in dat geval uw arts.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

100% natuurlijke hypertonische microbiologische zeewateroplossing.

Samenstelling

100% natuurlijke hypertonische microbiologische zeewateroplossing.

Merk

Audi Spray

Merkomschrijving

Bij The OTC Lab richten we ons op het ontwikkelen van effectieve, niet-toxische medische apparaten voor alledaagse gezondheidsproblemen. Waarom? Omdat we gepassioneerd zijn om mensen wereldwijd toegang te geven tot natuurlijke, gebruiksvriendelijke en veilige behandelingsoplossingen.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.