logo
Winkels
Winkelwagen

DERMALEX ECZEEM REPAIR 30GR

  • Merk: Dermalex
  • EAN: 8710537706031
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 30GR
10,95

Dermalex Eczeem is een klinisch bewezen behandeling voor symptomen van licht tot matig atopisch eczeem, zoals jeuk, roodheid en droogheid. De unieke formule van Dermalex Eczeem ondersteunt het natuurlijke herstelmechanisme van de huis om de huidbarrière te versterken en herstellen. Zo wordt de geïrriteerde huid gekalmeerd en wordt het vochtniveau van de huid hersteld. Trekt snel in, niet vet.

Gebruiksinstructies

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en gebruik het product uitsluitend zoals voorgeschreven. Breng een dunne laag crème twee- tot driemaal daags aan op de aangetaste zones. Zorg ervoor dat de huid eerst goed gereinigd is. De crème telkens opnieuw aanbrengen nadat u een douche of bad genomen heeft. Geschikt voor dagelijks gebruik zolang de symptomen aanhouden.

Gebruiksbeperkingen

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Voor gebruik door één persoon. Niet gebruiken op open wonden. Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Niet geschikt oor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet gebruiken in geval van bekende allergieën voor één van de bestanddelen. het product niet blootstellen aan een warmtebron, extreme kou of direct zonlicht.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Water, glycerine, glycerylstearaat, ceteareth-20, ceteareth-12, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, Magneolite (gemodificeerde aluminosilicaatmineralen + aardalkalimineraalzouten geoptimaliseerd voor atopische eczeembehandeling), cocoglyceriden, cetylalcohol, huideigen ceramide complex (ceramiden, fytosphingosine, cholesterol, natriumlaurollactylaat, carbomeer, xanthaangom, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine), isopropylmyristaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, natriumhydroxide.

Merk

Dermalex

Merkomschrijving

De focus van de Omega Pharma groep ligt op voorschriftvrije gezondheids- en verzorgingsproducten, zoals voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten, medische hulpmiddelen en andere zelfzorgproducten.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.