logo
Winkels
Winkelwagen

DETOXNER PRIKKELBARE DARM SYNDROOM

  • Merk: Detoxner
  • EAN: 8719324297035
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 1ST
19,95

Verlicht de symptomen van PDS: Obstipatie Diarree Opgeblazen gevoel Zuivert de darmen Herstelt een gezonde flora Wat is het effect van het gebruik van Detoxner PDS? activering van de peristaltische bewegingen van de darmen herstel en optimalisering van de natuurlijke darmflora regulatie van de vochtbalans en een gezonde stoelgang ondersteuning van de opname van voedingstoffen

Gebruiksinstructies

Detoxner Detox is een 5 dagen programma. Gedurende 5 opeenvolgende dagen begint u de dag met 1 glas Detoxner Mix op een lege maag. In de loop van de dag neem je 4 glazen met een Detoxner bruistablet (u begint al vroeg in de morgen direct na uw glas Detoxner Mix daarna 1 glas bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Voor het beste resultaat van het 5 dagen programma: - drinkt voldoende water (1,5 liter per dag) - zorgt u voor voldoende beweging (minimaal een half uur rustig wandelen, NIET intensief sporten) - vermijdt u alcohol, koffie en vlees - eet u licht verteerbare maaltijden U kunt ook uw darmsysteem af en toe een boost geven door bijvoorbeeld 1 dag per week 1 zakje Detoxner en 4 tabletten te consumeren.

Dagdosering

Zie gebruiksinstructies

Gebruiksbeperkingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

1 verpakking bevat 5 zakjes Detoxner Mix en 20 bruistabletten.

Samenstelling

De Detoxner Mix zakjes bevatten een kwalitatieve mix van het 2QR-complex*. De Detoxner bruistabletten bevatten het 2QR-complex*, fruco-oligosacchariden en inuline. * Het 2QR-complex een een gepatenteerd complex wat bestaat uit natuurlijke polysacchariden (Galactoarabinan, polyglucuronzuur en crosspolymer).

Merk

Detoxner

Merkomschrijving

Bij The OTC Lab richten we ons op het ontwikkelen van effectieve, niet-toxische medische apparaten voor alledaagse gezondheidsproblemen. Waarom? Omdat we gepassioneerd zijn om mensen wereldwijd toegang te geven tot natuurlijke, gebruiksvriendelijke en veilige behandelingsoplossingen.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.