Fiordifrutta
De fruitteelt van Rigoni di Asiago bevindt zich in Bulgarije, op volledig aan de biologische landbouw gewijde percelen: dankzij het bijzonder gunstige klimaat wordt hier het grootste deel van het zeer hoogwaardige fruit geteeld dat nodig is voor de bereiding van Fiordifrutta. Alle fruitteelt en boerderijen in Bulgarije staan onder toezicht van deskundige Italiaanse agronomen, gespecialiseerd in biologische landbouw.
Fiordifrutta is een biologische fruitbereiding met een laag gehalte aan suikers afkomstig van het fruit, zonder conserveringsmiddelen. Zoals op het etiket is vermeld, moet het product vanwege zijn natuurlijke kenmerken na opening in de koelkast worden bewaard en binnen korte tijd worden geconsumeerd. Er zijn vele manieren om van Fiordifrutta te genieten. Natuurlijk is de jam heel geschikt voor het maken van de lekkerste broodjes en om te verwerken in zoete baksels. Het geeft smaak aan yoghurt en kwark, maar past ook heel mooi bij verschillende soorten sterke kazen. Het is zelfs te gebruiken bij de bereiding van hartige recepten. Fiordifrutta is een tractatie voor het hele gezin, elke dag opnieuw.
