logo
Winkels
Winkelwagen

Fytostar Sleep Fit Total Maxi 60CP

  • Merk: Fytostar
  • EAN: 5400713753425
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 60CP
25,65

Fytostar Sleepfit is een natuurlijk middel om lekker te slapen op basis van Hop, valeriaan, slaapmutsje en melisse. Deze bijzondere combinatie maakt Fytostar Sleepfit een 3 in 1 slaapformule. Het is slaapopwekkend en bevorderd de slaapbereidheid, heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie, om lekker te slapen. En draagt bij om uitgerust en fit wakker te worden. Slaapmutsje en hop zijn er voor een rustig en ontspannen gevoel voor het slapen gaan. De valeriaan in Sleepfit helpt de slaapbereidheid te bevorderen. Melissa en Hop bevorderen de natuurlijke nachtrust om zo lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. s Ochtends start je de dag fit omdat de vitamine B12 je natuurlijke energie in het lichaam activeert. Melatonine is een lichaamseigen stof met een belangrijke rol in het slaap - wakker ritme van ons lichaam. Zodra het donker wordt zorgt het er namelijk voor dat we slaperig worden. Een hoogwaardig supplement op basis van melatonine zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt en fit wakker wordt. Door de verrijking met diverse rustgevende kruiden zoals valeriaan, melisse, passiebloem en hop helpt SleepFit daarnaast ontspannen bij innerlijke onrust en bevordert het een natuurlijke gezonde slaap. De benodigde hoeveel melatonine bedraagt minimaal 1 mg per dag .

Gebruiksinstructies

1 tot 2 capsules kort ( max een half uur) voor het slapen gaan innemen. Maximale dagdosering 2 capsules.

Dagdosering

1 tot 2 capsules

Gebruiksbeperkingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die het centraal zenuwstelsel onderdrukken, zoals anti-depressiva en kalmerende middelen (slaapmiddelen).

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Extract van Eschscholzia californica (Slaapmutsje, bovengrondse delen), Extract van Melissa officinalis (Citroenmelisse, blad), omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Extract van Valeriana officinalis (Echte valeriaan, wortel), Extract van Humulus lupulus (Hop, vrouwelijke bloeiwijze), vulstof: Microkristallijne cellulose, L-tyrosine, Extract van Passiflora incarnata (Wilde passiebloem, bovengrondse delen), bevochtigingsmiddel: Magnesiumstearaat, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Cyanocobalamine (Vitamine B12), Melatonine.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules Melatonine 295 μg Slaapmutsje 400 mg Citroenmelisse 360 mg Echte valeriaan 160 mg Hop 160 mg Wilde passiebloem 80 mg L-tyrosine 80 mg Vitamine B12 2,5 μg -100% referentie inname

Merk

Fytostar

Merkomschrijving

Je goed voelen, met de hulp van natuur en wetenschap. Dit is de synergie waarop ons assortiment is samengesteld. Selectieve en innovatieve producten met een plus, in functie van ons welzijn en onze gezondheid. Een zuiver en natuurlijk gamma, met de focus op de hoogste kwaliteit.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.