logo
Winkels
Winkelwagen

G&W CRANBERRY+D MANNOSE 100C

  • Merk: G&W
  • EAN: 8715066221017
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 100 capsules
27,75

Cranberry:

De antioxidanten in het extract van de Cranberry (Amerikaanse veenbes) bevorderen op natuurlijke wijze de weerstand tegen micro-organismen in blaas en urinewegen. Voorts vinden we er ruime doses natuurlijke vitamine C en biofl avonoïden in terug. E.Coli-bacteriën die via de urinebuis het lichaam binnendringen en zich vervolgens nestelen in de slijmvliezen van de blaas, zijn er bij vrouwen nogal eens de oorzaak van dat diezelfde blaas uit z'n doen raakt en is extra ondersteuning, om deze gezond te houden, bijzonder welkom.
 

D-Mannose:

Met het innemen van de krachtige D-Mannose, een vorm van glucose, ontstaat in de blaas een zuur milieu waarin bacteriën niet kunnen gedijen. Verder bevatten de capsules de bekende antioxidant en zure vitamine C en extracten van de beredruif, die bekend staat om haar positieve invloed op blaas en urinewegen.
 

Ingrediënten per 2 capsules
dagelijkse dosering
 
cranberry-extract
500 mg
D-Mannose
500 mg
vit.C (Calcium ascorbaat)
50 mg
 
beredruif-extract
50 mg
 

Ingrediëntendeclaratie. De extracten van cranberry en beredruif, D-Mannose, vitamine C,
cellulose, zonnebloemolie, calciumfosfaat, HPMC (capsule).

Allergenenverklaring. Dit product bevat geen allergenen en kunstmatige kleur-, geur- en
smaakstoffen.  Vrij van: Gluten, soja en suiker. Geschikt voor Vegetariërs.
 

Voedingssupplement. Plantenextract-, glucose- en vitaminepreparaat. Een voedings-supplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

 

Dosering. Bij een gezonde blaas is de inname van 2 vegetarische capsules per dag voldoende, tenzij uw therapeut of medisch adviseur u anders adviseert. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

 

Gebruiksaanwijzing. Vegetarische capsules 's morgens en 's avonds met ruim water innemen. Bij voorkeur in combinatie met een maaltijd. Koel, donker, droog en buiten bereik van kinderen bewaren. 

 

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.