logo
Winkels
Winkelwagen

Intoleran DAO plus 50caps

  • Merk: Intoleran
  • EAN: 8718692032842
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 50 capsules
intoleran
31,49

Diamine Oxidase (DAO) enzym, Quercetine en vitamine C bevattend voedingssupplement. Intoleran DAO plus bevat capsules met maagzuur-resistente tabletjes met het Diamine Oxidase enzym (DAO) en tabletjes met vitamine C en Quercetine

Vlak voor de maaltijd 1 capsule innemen, maximaal 3 capsules per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.
Bij slikklachten open de capsule en neem de tabletjes in zonder hierop te kauwen. 
Vlak voor de maaltijd 1 capsule innemen, maximaal 3 capsules per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Vulstoffen: Microkristallijne cellulose, Hydroxy-propylcellulose; Quercetine; Aardappelzetmeel; Vitamine C (L-ascorbinezuur); Glansmiddel: Ethylcellulose; Varkensnier eiwitextract met7% diamine oxidase (DAO); Vulstof: Hydroxypropyl-methylcellulose; Stabilisatoren: Magnesiumstearaat, Natriumalginaat; Rijstzetmeel, Middellange ketenvetzuren; Stabilisatoren: Stearinezuur, Oliezuur, Dicalciumfosfaat; Kleurstof: Sulfiet ammoniak-karamel; Capsule: Hydroxypropylmethylcellulose.
Bevat per capsule 4,2 mg varkensnier eiwit extract met 0,3 mg Diamine Oxidase.


Bevat per capsule 20.000 - 30.000 HDU van het enzym Diamine Oxidase, 38 mg Quercetine en 20 mg vitamine C.
 

Intoleran is specialist op het gebied van supplementen bij voedingsintoleranties. Onze missie is om iedereen te laten genieten van eten, ook met een voedingsintolerantie. Remko Hiemstra, oprichter van ons bedrijf is zelf lactose-intolerant en zag dat er op dit vlak nog een wereld te winnen was. Vanuit zijn eigen ervaring is hij daarom in 2008 gestart met het ontwikkelen van supplementen.

Inmiddels biedt Intoleran een uitgebreid assortiment aan supplementen voor verschillende voedingsintoleranties. Onze tabletten, capsules en druppels ondersteunen het lichaamseigen enzym en zijn eenvoudig te gebruiken. We produceren onze supplementen in onze eigen productielocatie in Donkerbroek, Friesland. Daarbij gebruiken we alleen de ingrediënten die noodzakelijk zijn voor de werking van de supplementen en dus geen onnodige toevoegingen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen onze producten gebruiken zonder ongewenste bijwerkingen en kan iedereen weer onbekommerd genieten van eten.

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.