logo
Winkels
Winkelwagen

Intoleran Lactase Drops 14ml

  • Merk: Intoleran
  • EAN: 8718692032897
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 14 ml
intoleran
14,49

Intoleran lactase drops, bevat het vloeibare lactase enzym. Helpt bij de vertering van lactose bij mensen met een lactose intolerantie die lactose moeilijk verteren.

Met de lactase drops kan je zelf melk en andere zoete zuivelproducten lactosevrij maken.

Voeg 5 lactase druppels toe aan 1 liter melk of andere zoete, vloeibare zuivel. Goed doorroeren/schudden en 24 uur in de koelkast laten staan. Hierna is minimaal 80% van de lactose afgebroken. Voeg meer druppels toe voor een hoger omzettingspercentage. Bij directe inname 5-10 druppels per 125 ml melkproduct innemen afhankelijk van de mate van lactose intolerantie.

 

Droog, bij kamertemperatuur en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

 

Lactase, glycerol, water.
Vloeibare lactase enzym, 750 NLU per 5 druppels

 

Vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

 

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

.

Intoleran is specialist op het gebied van supplementen bij voedingsintoleranties. Onze missie is om iedereen te laten genieten van eten, ook met een voedingsintolerantie. Remko Hiemstra, oprichter van ons bedrijf is zelf lactose-intolerant en zag dat er op dit vlak nog een wereld te winnen was. Vanuit zijn eigen ervaring is hij daarom in 2008 gestart met het ontwikkelen van supplementen.

Inmiddels biedt Intoleran een uitgebreid assortiment aan supplementen voor verschillende voedingsintoleranties. Onze tabletten, capsules en druppels ondersteunen het lichaamseigen enzym en zijn eenvoudig te gebruiken. We produceren onze supplementen in onze eigen productielocatie in Donkerbroek, Friesland. Daarbij gebruiken we alleen de ingrediënten die noodzakelijk zijn voor de werking van de supplementen en dus geen onnodige toevoegingen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen onze producten gebruiken zonder ongewenste bijwerkingen en kan iedereen weer onbekommerd genieten van eten.

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.