Rauwe Cacao (Theobroma cacao) wordt gewonnen uit cacaobonen,
de pit van de vrucht van de cacaoboom. Theobroma cacao
betekent letterlijk 'cacao; het voedsel van de goden'. Rauwe
Cacao bevat een hoog gehalte aan zgn. flavonolen
(antioxidanten). Rauwe cacaobonen zijn gefermenteerd en
ongebrand en zitten nog in de schil die er voor consumptie
afgepeld moet worden. Rauwe Cacao is lekker om tussendoor te
knabbelen. Rauwe Cacao-Crisps zijn kleine gebroken gepelde
Cacaobonen, Cacaopoeder is gemalen. Handig om direct te
gebruiken in recepten, yoghurt, muesli, desserts en
smoothies.
Klik hier om onze Raw en Superfoods folder te lezen vol met informatie en heerlijke recepten
Klik hier om onze Raw en Superfoods folder te lezen vol met informatie en heerlijke recepten
Voedingswaarde per 100 g:
|
|
Eiwitten
|
13,0 g
|
Vetten
|
50,3 g
|
EV onverzadigd
|
14,4 g
|
MV onverzadigd
|
1,7 g
|
Verzadigd
|
34,2 g
|
Koolhydraten
|
18,2 g
|
waarvan Suikers
|
1,0 g
|
Voedingsvezel
|
13,4 g
|
Vocht
|
2,2 g
|
Natrium
|
56 mg
|
De natuurlijke, biologische voedingsproducten van It's Amazing worden met zorg voor u geselecteerd.
Alle producten van dit merk