logo
Winkels
Winkelwagen

It's Pure Biocell Collageen II & Glucosamine 180TB

  • Merk: It's Pure
  • EAN: 8715066617018
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 180TB
61,95

Voedingssupplement. Mineralen- en aminozuurpreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Dosering. Afhankelijk van de lichamelijke conditie wordt aanbevolen om dagelijks 2 tabletten in te nemen, tenzij uw therapeut of medisch adviseur u anders adviseert. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Gebruiksaanwijzing. Tabletten verdeeld over de dag met ruim water innemen. Bij voorkeur in combinatie met een maaltijd. Koel, donker en buiten bereik van kinderen bewaren.

                                                                                                              aanbevolen

Ingrediënten per tablet                                                              dagelijkse dosering        RI in %

glucosamine elementair                                                             400 mg 800 mg

biocell-collageen II                                                                       200 mg 400 mg

RI in %=Referentie-inname voor een gemiddelde volwassene in %

 

Ingrediëntendeclaratie. Glucosamine sulfaat 2KCL, biocell collageen, de vulstoffen microcrystallijne en silicium dioxide, de antiklontermiddelen magnesium stearaat en talk, povion (granuleermiddel glucosamine sulfaat 2KCL), hypromellose (glansmiddel), polysorbaat 80 (bevochtigingsmiddel), titaandioxide (kleurstof E171).

Allergenenverklaring. Dit product bevat componenten van schaaldieren, doch geen andere bekende allergenen en kunstmatige geur- en smaakstoffen. Vrij van: Gluten, soja, lactose en suiker.

 

Let op! Het verdient aanbeveling dit product niet te gebruiken indien u allergische reacties ondervindt bij de consumptie van vis en schaaldieren.

Merk

It’s Pure

Merkomschrijving

Quotiz vitaminen & mineralen heeft zich door de jaren heen steeds geprofileerd als een dynamisch bedrijf. Quotiz, vrij vertaald betekend: het berekenen van ieders evenredig aandeel. Steeds zijn de producten met de grootste zorgvuldigheid en uitgebalanceerd met de juiste ingrediënten, groente- en fruitextracten in de juiste hoeveelheid, volgens de laatste ontwikkelingen samengesteld.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.