logo
Winkels
Winkelwagen

Bitener anti-nagelbijtpen

  • Merk: NoBrand
  • EAN: 8719324297219
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 3ML
14,95

Nagelbijten oftewel onychofagie (Grieks voor ‘nageleter’) is een gewoonte die vrij veel voorkomt, bij mensen van alle leeftijden. Nagelbijten is een chronische of dwangmatige gewoonte die uiteenlopende oorzaken hebben, zoals: Angst, stress, nervositeitVolledig verdiept zijn in een andere bezigheidVervelingVermoeidheidPiekerenVerwardheidSchuldgevoelSchaamteFrustratieOnzekerheid enz Bitener® helpt u het nagelbijten en/of het bijten op de nagelriemen af te leren. De bittere smaak ervan maakt het nagelbijten namelijk onaangenaam. Deze bittere smaak is afkomstig van Bitrex, de bitterste stof ter wereld. Bitener® is een onzichtbaar en niet glimmend nagelverzorgingsmiddel voor plaatselijk gebruik dat u helpt om het nagelbijten af te leren.Eenmaal per dag aanbrengen is voldoende. Tegen nagelbijten bestaat geen medicijn, maar wel is er BITENER®. U kunt er echt vanaf komen.

Gebruiksinstructies

Nagelbijten is een vervelende gewoonte. Het is gedrag dat geregeld wordt herhaald en veelal onbewust wordt uitgeoefend. Wat te doen om ervan af te komen: STAP 1: De gewoonte herkennen STAP 2: De gewoonte willen afleren STAP 3: Bitener® gebruiken, slechts eens per dag aan te brengen Volgens onderzoek duurt het 21 dagen een gewoonte te doorbreken. Het gebruik van Bitener® is hierop gebaseerd. Gebruik Bitener® 21 dagen lang elke dag, bekijk het resultaat en wees trots op uzelf.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Bitrex

Merk

Bitener

Merkomschrijving

Bij The OTC Lab richten we ons op het ontwikkelen van effectieve, niet-toxische medische apparaten voor alledaagse gezondheidsproblemen. Waarom? Omdat we gepassioneerd zijn om mensen wereldwijd toegang te geven tot natuurlijke, gebruiksvriendelijke en veilige behandelingsoplossingen.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.