SAWASDEE EXOTISCHE MASSAGEOLIE 120ML

SAWASDEE EXOTISCHE MASSAGEOLIE 120ML

PROD133248
€11,94
Reviews (0):
Inhoud: 120 ml
Toepassingen:
Sawasdee massage-olie, is een olie afkomstig uitThailand, gemaakt naar een traditioneel receptdat al langer dan 300 jaar bestaat. De olie is ideaalvoor een heerlijk ontspannde massage, maar ook tegebruiken bij littekens, huidstriemen, striae, pigmentvlekkenof een droge huid.

Ontspannende massage
De huidolie bevat de natuurlijke ingrediëntenLotus en Jasmijn, die voor een ontspannendewerking zorgen. De olie kan op het hele lichaam worden gebruikt. Tijdens de eerste laag wordt de
olie door de huid opgenomen, het lichaam wordt gevoed en verzacht en ontspant heerlijk. Een tweede laag olie wordt niet snel door de huid opgenomen hierdoor is een perfecte basis gelegd voor een ontspannende massage.

Voedende huidverzorging
Sawasdee huidolie is een gespecialiseerd oosters huidverzorgingsproduct wat gebruikt kan worden voor gezicht- en haarverzorging ofals bodylotion. Ook goed bruikbaar na zon, een bad of zonnebank. De olie trekt snel in de huid waardoor deze niet vettig aanvoelt.Ideaal te gebruiken bij o.a. littekens, huidstriemen en striae, zwangerschapsstriemen, pigmentvlekken, tegen een droge huid.

© 2016 Gezondheidswinkel