logo
Winkels
Winkelwagen

MULTI-ORAL GEL TUBE 10ML

  • Merk: Multi Oral
  • EAN: 8714207230109
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 10ML
11,49

Multi-Pral Gel is een medisch hulpmiddel dat effectief werkt bij aften, wondje, zweertjes, blaartjes en pijnlijke, geïrriteerde, gezwollen of ontstoken plekjes in de mond. Multi-Oral Gel voorkomt en behandelt problemen van mondweefsel en tandvlees: * Verlicht pijnlijke plekjes, aften en irritaties in de mond. * Behandelt tandvleesinfecties (ontstekingen) * Vormt een onzichtbaar werkzaam laagje over tandvlees en pijnlijke plekjes * Ondersteunt het natuurlijke genezingsproces * Verzorgt en optimaliseert tandvlees en mondslijmvlies * Neutraliseert schadelijke bacteriën * Is natuurlijk en kan gewoon doorgeslikt worden

Gebruiksinstructies

Multi-Oral Gel kan met het applicatietuitje direct worden aangebracht op de zere plek, het geïrriteerde tandvlees of ander beschadigd weefsel. Multi-Oral Gel vormt een onzichtbare bio-actieve laag over het mondweefsel. Breng 2-4x daags een kleine hoeveelheid aan op de pijnlijke plek(ken). Voor het meest optimale effect de gel 30 minuten laten inwerken zonder in die tijd te eten, te drinken of de mond te spoelen. Probeer om de gel niet met de tong te verwijderen. De gel is natuurlijk en kan gewoon doorgeslikt worden. Multi-Oral Gel mag ook in combinatie met medicatie worden gebruikt.

Dagdosering

Breng 2-4x daags een kleine hoeveelheid aan op de pijnlijke plek(ken).

Gebruiksbeperkingen

Voor dit product zijn geen bijzonderheden bekend.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Lees de bijsluiter voor gebruik.

Ingredienten

Ingrediënten: Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, Glycerin, Betaine, Xylitol, Menthol. *2QR-complex, gepatenteerde bio-actieve polysachariden van plantaardige oorsprong.

Samenstelling

Multi-Oral Gel is een geconcentreerde gel, gebaseerd op het gepartenteerde 2QR-complex*. De bio-actieve formule: * Is natuurlijk en kan met een gerust gevoel doorgeslikt worden. * Tast de tanden niet aan en veroorzaakt geen vlekken of verkleuring * Beschermt en optimaliseert de mondflora * Heeft een natuurlijke, frisse smaak * Bevat geen conserveringsmiddelen of bestanddelen van dierlijke oorsprong.

Merk

Multi

Merkomschrijving

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.