logo
Winkels
Winkelwagen

MELITINE PLUS GEL

  • Merk: Natusor
  • EAN: 5412359707700
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 75 ML
35,54
De revolutionaire samenstelling van Melitineplus Gel bestaat uit een extreem hoge dosering Bijengif-extract. Breng simpelweg de gel aan op de plaatsen waar u uw polsen, nek, handen, voeten, gewrichten, spieren en pezen continue gebruikt en deze bijzondere krachtpatser zal niet alleen snel helpen, maar ook het gehele bewegingsapparaat eens goed onder handen nemen! Bijengif gel is niet voor niets een echte hype geworden in heel Europa! Uw spieren, botten, gewrichten, weke delen en overige bewegingsdelen smeken gewoonweg om de hoge kwaliteit van Melitineplus gel.


Het wonder van de bijen.

Dat bijengif voor stijve spieren en om de gewrichten soepel te houden zeer goed helpt, wist men natuurlijk allang. Ook wist men dat bijengif op verschillende manieren kan worden toegediend: Door bijensteken, door injecties, in capsules en natuurlijk ook in een crème of gel. In het algemeen wordt aangenomen dat directe toediening van vers bijengif door middel van bijensteken de beste resultaten geeft. Dit is natuurlijk best een beetje een eng en gek idee waar veel mensen echt niet aan moeten denken…. Maar dat is nu sinds de komst van Melitineplus gel niet meer nodig.

Waarom helpt bijengif gel zo goed?

Dat is heel simpel: Als het bijengif is verwerkt in een krachtige gel die u smeert op de gewenste plekken zoals gewrichten of pezen heb je een veel eenvoudigere methode die niet alleen heel doeltreffend is maar ook veel praktischer! De gel bevat daarnaast een zeer hooggedoseerde mix van ingrediënten die de doorbloeding van het hele bewegingsapparaat stimuleren en de soepelheid op een weldadige manier in tact houden. Daarnaast is Melitineplus bijengif gel zo sterk dat deze gemakkelijk de huid kan binnen dringen en in de gewrichten en spierweefsel kan doordringen.

Melitineplus gel kan men gebruiken voor alle maar dan ook echt alle zaken die wat te maken hebben met gewrichten, spieren, weke delen en het bewegingsapparaat van het lichaam zowel voor korte als ook voor een zeer langdurig gebruik. Ook bij ouderen en mensen die allang te maken hebben met deze zaken geeft Melitineplus gel opvallende en zeer goede resultaten!

Er is tientallen jaren aan deze supergel gewerkt waardoor men de ervaring heeft dat wanneer u goed aan de gang gaat met de bijengifgel dit niet allee snel kan helpen, maar wat nog belangrijker is, hoe langer met het gebruikt hoe beter de resultaten worden!
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.