logo
Winkels
Winkelwagen

Noviral Anti-Allergie Spray

  • Merk: NoBrand
  • EAN: 8713286017991
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 800MG
9,99

Noviral Anti Allergie Spray biedt effectief bescherming tegen hooikoorts, huisstofmijt, huidschilfers van dieren en andere luchtwegallergieën (als gevolg van pollen en andere allergenen) die via de neus geïnhaleerd worden. Noviral Anti Allergie Spray is een klinisch bewezen, 100% natuurlijke poederspray voor de neus, die effectief bescherming biedt tegen pollen en andere allergenen die via de neus geïnhaleerd worden. Hoe werkt Noviral Anti Allergie Spray? Noviral Anti Allergie Spray bevat twee natuurlijke ingrediënten: cellulose poeder van plantaardige oorsprong (98,5%) en pepermunt poeder (1,5%). Na inhalatie vormt het een natuurlijk onzichtbaar gel laagje aan de binnenzijde van de neus. Hierdoor ontstaat een fysische barrière die verhindert dat allergenen zoals pollen of stof het lichaam via de neusslijmvliezen binnendringen. Studies hebben aangetoond dat door het versterken van neusslijm, het mogelijk is om de symptomen van hooikoorts en allergische rhinitis te voorkomen, of de duur ervan te verminderen.

Gebruiksinstructies

Eerst even 2 x met de flacon op een tafel tikken om de poeder goed los te maken. Daarna 1 x sprayen per neusgat en dat zorgt ervoor dat het poeder zich snel verdeelt over het bovenste gedeelte van de luchtwegen en sinussen en een aantal uren effectief blijft.

Dagdosering

3 tot maximaal 6 keer per dag

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken indien de zegel van de dop verbroken is. Na openen 3 maanden houdbaar. Niet gebruiken in combinatie met andere neussprays, omdat dit de werkzaamheid van het product kan verminderen. Dit product niet gebruiken indien u allergisch bent voor mint. Dit product niet gebruiken indien u over het algemeen gevoelig bent voor neusbloedingen. Indien er bij gebruik van dit product bijwerkingen worden waargenomen, dan wordt geadviseerd een arts te raadplegen.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding

Ingredienten

Cellulose poeder van plantaardige oorsprong (98,5%) en pepermunt poeder (1,5%).

Samenstelling

Cellulose poeder van plantaardige oorsprong (98,5%) en pepermunt poeder (1,5%).

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.