logo
Winkels
Winkelwagen

Over Gezond en Wel

 

Over Gezond en Wel

Your greatest wealth is health! Gezond zijn en gezond blijven willen we allemaal. Jong en oud. In onze jonge jaren gaat het om een gezonde start en gezond opgroeien. Naarmate we ouder worden moeten we blijven investeren in onze gezondheid. Bewegen, ontspannen en goede voeding zijn de basis principes voor een goede gezondheid. Uw G&W Gezondheidswinkel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gezond zijn en blijven. Of het nu om afslanken, sportvoeding, natuurlijke cosmetica, gezonde voeding of vitaminen mineralen gaat uw G & W GezondheidsWinkel zoekt voor u altijd naar de beste oplossing. 

 

We hebben al meer dan 100  vestigingen door heel Nederland. Onze winkels hebben medewerkers staan die regelmatig getraind worden om u een goed advies te geven op al uw vragen over gezond zijn en gezond blijven.

Heeft u interesse in onze formule dan kunt u dit mailen naar secretariaat@genw.nl.

 

Personeelsadvertenties:

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Medewerk[st]er gezocht

Voor onze G&W gezondheidsdrogisterij op de Laan van Meerdervoort te  Den Haag zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste gediplomeerde drogist. {M/V}.

Ben jij bekend met het drogisterij-en gezondheidsassortiment, ga je graag met mensen om, ben je flexibel inzetbaar, bereid om cursussen te volgen en hou je van aanpakken ?

Dan zijn wij op zoek naar jou…..!

Stuur je sollicitatie met je cv naar:

rikkiroestenburg@planet.nl                                                                                                                           
t.a.v. Mw. R. Roestenburg
GezondheidsDrogist Kessler
Laan van Meerdervoort 205
2517BC Den Haag