logo
Winkels
Winkelwagen

Over Gezond en Wel

 

Over Gezond en Wel

Your greatest wealth is health! Gezond zijn en gezond blijven willen we allemaal. Jong en oud. In onze jonge jaren gaat het om een gezonde start en gezond opgroeien. Naarmate we ouder worden moeten we blijven investeren in onze gezondheid. Bewegen, ontspannen en goede voeding zijn de basis principes voor een goede gezondheid. Uw G&W Gezondheidswinkel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gezond zijn en blijven. Of het nu om afslanken, sportvoeding, natuurlijke cosmetica, gezonde voeding of vitaminen mineralen gaat uw G & W GezondheidsWinkel zoekt voor u altijd naar de beste oplossing. 

 

We hebben al meer dan 100  vestigingen door heel Nederland. Onze winkels hebben medewerkers staan die regelmatig getraind worden om u een goed advies te geven op al uw vragen over gezond zijn en gezond blijven.

Heeft u interesse in onze formule dan kunt u dit mailen naar secretariaat@genw.nl.

 

Vacature:

Voor ons filiaal Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar een fulltime (37 uur) eerste verkoopmedewerker m/v

Ben jij klantvriendelijk enthousiast  vind je het ook belangrijk je klant een goed en eerlijk advies te geven heb je ervaring in onze branche beschik je over leiding gevende capaciteiten en kan je ook goed in een team en alleen werken.

Dan ben jij diegene die wij zoeken om ons team weer op volle kracht te laten stralen.

Sollicitaties naar Irma Koolhaas

vacature@degoudsbloem.nl

acquisitie wordt niet op prijs gesteld