logo
Winkels
Winkelwagen

Over Gezond en Wel

 

Over Gezond en Wel

Your greatest wealth is health! Gezond zijn en gezond blijven willen we allemaal. Jong en oud. In onze jonge jaren gaat het om een gezonde start en gezond opgroeien. Naarmate we ouder worden moeten we blijven investeren in onze gezondheid. Bewegen, ontspannen en goede voeding zijn de basis principes voor een goede gezondheid. Uw G&W Gezondheidswinkel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gezond zijn en blijven. Of het nu om afslanken, sportvoeding, natuurlijke cosmetica, gezonde voeding of vitaminen mineralen gaat uw G & W GezondheidsWinkel zoekt voor u altijd naar de beste oplossing. 

 

We hebben al meer dan 100  vestigingen door heel Nederland. Onze winkels hebben medewerkers staan die regelmatig getraind worden om u een goed advies te geven op al uw vragen over gezond zijn en gezond blijven.

Heeft u interesse in onze formule dan kunt u dit mailen naar secretariaat@genw.nl.

 

Personeelsadvertenties:

Medewerk[st]er gezocht

Voor onze G&W gezondheidsdrogisterij op de Laan van Meerdervoort te  Den Haag zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste gediplomeerde drogist. {M/V}.

Ben jij bekend met het drogisterij-en gezondheidsassortiment, ga je graag met mensen om, ben je flexibel inzetbaar, bereid om cursussen te volgen en hou je van aanpakken ?

Dan zijn wij op zoek naar jou…..!

Stuur je sollicitatie met je cv naar:

rikkiroestenburg@planet.nl                                                                                                                           
t.a.v. Mw. R. Roestenburg
GezondheidsDrogist Kessler
Laan van Meerdervoort 205
2517BC Den Haag

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gezocht: verkoopadviseur G&W GezondheidsWinkel Maastricht +/- 24 uur (oproep)

Ben jij een enthousiaste verkoopadviseur die van aanpakken weet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?:

Your greatest wealth is health! Gezond zijn en gezond blijven willen we allemaal. Jong en oud. In onze jonge jaren gaat het om een gezonde start en gezond opgroeien. Naarmate we ouder worden moeten we blijven investeren in onze gezondheid. Bewegen, ontspannen en goede voeding zijn de basis principes voor een goede gezondheid. G&W GezondheidsWinkel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gezond zijn en blijven. Of het nu om afslanken, sportvoeding, natuurlijke cosmetica, gezonde voeding of vitaminen mineralen G&W GezondheidsWinkel zoekt altijd naar de beste oplossing.

Voor onze G&W GezondheidsWinkel in Maastricht zijn wij opzoek naar een enthousiaste verkoopadviseur die graag met mensen omgaat. Daarnaast is het van belang dat je kennis hebt (of bereid bent op te doen) op het gebied van natuurlijke geneesmiddelen en voeding.

Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in?:

Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van G&W GezondheidsWinkel en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het adviseren van klanten, verwerken van de vracht en het netjes en op orde houden van het filiaal. Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn als volgt:

  • Je bent klantvriendelijk en klantgericht;
  • Je adviseert klanten over natuurlijke geneesmiddelen, voeding en cosmeticaproducten;
  • Je helpt bij het opbouwen van presentaties;
  • Je voert kassawerkzaamheden uit;
  • Je zorgt dat de schappen aangevuld zijn;
  • Je houdt de winkel netjes.

Wij zoeken:

Een enthousiaste kandidaat die communicatief goed vaardig is. Kennis en ervaren op het gebied van natuurlijke geneesmiddelen, voeding en cosmetica is niet noodzakelijk maar zeker wel een pré. Intrinsieke motivatie voor deze branche is wel een must. Ontwikkeling door het opleiden van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Om deze reden is de G&W academy opgericht. Wij vinden het van belang dat alle medewerkers hieraan deelnemen om zo onze klanten van de juiste informatie te kunnen voorzien. Wij zijn dus opzoek naar:

  • Een enthousiaste kandidaat met goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis op het gebied van voedingssupplementen en voeding of de motivatie om deze op te doen;
  • Intrinsiek gemotiveerd.
  • Gemiddeld 24 uur per week op oproep basis.

Is de functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan voor 16 december aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd