It's Pure Cranberry Extract 180TB

54. 50
Merk: ITS PURE
EAN: 8715066620018
Reviews:
(0)

Omschrijving

Cranberries komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika, maar groeien in Nederland vooral op de Waddeneilanden. De cranberry bevat naast vitaminen en mineralen tevens het antioxidant proanthocyanidine, wat 20x sterker is dan vitamine C.

Voedingssupplement. Plantenextract- en vitaminepreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Gebruiksinstructie

De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag. Capsule met ruim water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Ingredienten

Cranberry-extract, vitaminen, bioflavonoïden, calciumcarbonaat, microkristallijne, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, carnaubawas.

Vitaminen
Vitamine C (ascorbinezuur) : 50 mg

Flavonoïden
Citrus bioflavonoïde : 50 mg

Overig
Cranberry-extract : 500 mg

Over het merk

Merk

It’s Pure

Merkomschrijving

Quotiz vitaminen & mineralen heeft zich door de jaren heen steeds geprofileerd als een dynamisch bedrijf. Quotiz, vrij vertaald betekend: het berekenen van ieders evenredig aandeel. Steeds zijn de producten met de grootste zorgvuldigheid en uitgebalanceerd met de juiste ingrediënten, groente- en fruitextracten in de juiste hoeveelheid, volgens de laatste ontwikkelingen samengesteld.