Vital Proteins Collageen Creamer 305gr

  • Actie
33. 99
25. 48
Merk: VITAL PROTEINS
EAN: 8713975600046
Reviews:
(0)

Omschrijving

Wat is Collageen Creamer?
Vital Proteins® Collageen Creamer™ is ontworpen om een boost van collageen en extra romigheid toe te voegen aan je ochtendkoffie. Het bevat gezonde MCT vetten uit kokosmelkpoeder 10 gram collageen peptiden per portie.

Deze collageen koffie creamer is biologisch beschikbaar omdat het onze kenmerkende collageen peptiden bevat die gemakkelijk worden verteerd en opgenomen door het lichaam.
Deze koffie creamer met vanillesmaak is ook vrij van soja, carrageen, gluten, kunstmatige zoetstoffen en toegevoegde suikers, en het is ook paleovriendelijk.

Wat is het verschil tussen Collageen Creamer & Collageen Peptiden?
De Collageenpeptiden van Vital Proteins bevatten slechts één ingrediënt: rundercollageen van de beste kwaliteit.

Onze collageen creamers daarentegen bevatten collageen peptiden en andere ingrediënten, waaronder kokosmelkpoeder, die samen hun individuele smaakprofiel vormen.

Hoeveel collageen zou ik per dag moeten nemen?
Het wordt aanbevolen om dagelijks een portie collageen van Vital Proteins aan jouw routine toe te voegen om een jeugdig uiterlijk te bevorderen.

Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Ingredienten

Ingrediënten

Collageen peptiden, Biologisch kokosmelkpoeder, Natuurlijk vanille-aroma, Biologisch bamboescheutextract, Biologische acaciavezel

Per portie: 2 scheppen (25 g)

Aantal porties per verpakking: 24 scheppen

Hoeveelheid per dagelijkse dosis

Collageen

10 g

waarvan eiwitten

10 g

Middellange keten triglyceriden

2 g