logo
Winkels
Winkelwagen

Royal Green Ashwaganda

  • Merk: Royal Green
  • EAN: 8710267740367
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 60 caps
Royal Green
25,95

100% full spectrum & gecertificeerd biologische ashwagandha

Royal Green Ashwagandha wordt verbouwd in India zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. We leveren een full spectrum ashwagandha. Niet gestandaardiseerd want alle voedingsstoffen uit ashwagandha worden geleverd. Dit resulteert in een optimale werking. Royal Green Ashwagandha is gecertificeerd biologisch, vrij van vulstoffen en hoog geconcentreerd (5:1).

Gebruik: 1-2 capsules per dag.
Ideaal in combinatie met: Multi Gold/Mini Caps Multi/Multi Man/Woman, Maca, Vitamine B complex, Vitamine D3 en Visolie/Algenolie.
Verkrijgbaar in: 60 vegicaps.

Samenstelling per 2 capsules:

Ashwagandha  890mg                     

 

 

 

Ingrediënten

Ashwagandha* (Withania somnifera), capsule: HPMC, anti-klontermiddelen: magnesiumcarbonaat en siliciumdioxide.
* = Biologisch

 

 

Biologische Voeding

Biologische voeding is een geschenk van de natuur en vanaf onze oprichting in 2008 is Royal Green gepassioneerd om deze wijsheid van de natuur te leveren. Vanaf het moment dat onze oprichter begon met het maken van biologische producten, hebben we een enorme waardering voor de puurheid en energie van biologische ingrediënten. Wanneer een ingrediënt biologisch beschikbaar is zullen we deze altijd gebruiken, gegarandeerd!

Supplementen

Vitaminen en mineralen zijn vaak synthetisch. Een aantal voorbeelden zijn: synthetisch ascorbinezuur (synthetische vitamine C), calciumascorbaat (ester-C), synthetisch calciumcarbonaat (synthetisch krijt) en zo kunnen we wel doorgaan. Laat u niet misleiden en controleer altijd of het ingrediënt wel echt natuurlijk is. Royal Green introduceert met trots gecertificeerd biologische vitaminen en mineralen, welke daadwerkelijk afkomstig zijn uit planten. Het onafhankelijk biologische label op onze producten bewijst het. Vrij van bestrijdingsmiddelen en 100% puur natuur!

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.