logo
Winkels
Winkelwagen

Royal Green Maca

  • Merk: Royal Green
  • EAN: 8710267740107
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 60CP
Royal Green
22,95

Royal Green Maca geeft meer energie en biedt een krachtige ondersteuning bij overgangsverschijnselen. Vitaliteitverhogend, 100% Biologisch.

Gebruiksinstructies

1 - 3 capsules per dag, liefst bij een maaltijd.

Dagdosering

1 tot 3 capsules

Gebruiksbeperkingen

In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik is het beter eerst een deskundige te raadplegen.

Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren

Disclaimer

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding

Ingredienten

Maca (Lepidium meyenii Walp.)*, plantaardige cellulose (capsule)

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule: Bevat 500 mg gecertificeerd biologische Maca 80% zwarte Maca 15% paarse Maca 5% gele Maca

Allergeen informatie

Glutenvrij

Biologische Voeding

Biologische voeding is een geschenk van de natuur en vanaf onze oprichting in 2008 is Royal Green gepassioneerd om deze wijsheid van de natuur te leveren. Vanaf het moment dat onze oprichter begon met het maken van biologische producten, hebben we een enorme waardering voor de puurheid en energie van biologische ingrediënten. Wanneer een ingrediënt biologisch beschikbaar is zullen we deze altijd gebruiken, gegarandeerd!

Supplementen

Vitaminen en mineralen zijn vaak synthetisch. Een aantal voorbeelden zijn: synthetisch ascorbinezuur (synthetische vitamine C), calciumascorbaat (ester-C), synthetisch calciumcarbonaat (synthetisch krijt) en zo kunnen we wel doorgaan. Laat u niet misleiden en controleer altijd of het ingrediënt wel echt natuurlijk is. Royal Green introduceert met trots gecertificeerd biologische vitaminen en mineralen, welke daadwerkelijk afkomstig zijn uit planten. Het onafhankelijk biologische label op onze producten bewijst het. Vrij van bestrijdingsmiddelen en 100% puur natuur!

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.