logo
Winkels
Winkelwagen

SALUS ELIXER FLORAVITAL 500

  • Merk: Salus
  • EAN: 4004148017186
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 500ML
23,13

Salus Elixer Floravital is een gist en glutenvrij vloeibaar ijzer-elixir voor bij vermoeidheid. Het is de glutenvrije variant van Floradix. Het elixer is aangevuld met groente-extracten en vruchtenconcentraten. Floravital bevat een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitaminen. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem. Salus Elixer Floravital is geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen, sporters of bij herstel. Floravital ijzer-elixer bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gist- , gluten- en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

Gebruiksinstructies

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 x daags 10 ml een half uur voor de maaltijd. Of 1 x daags 20 ml bij het ontbijt ingenomen met vruchtensap. Kinderen 6 – 12 jaar: 1 x daags 10 ml Kinderen 3 – 5 jaar: 1 x daags 5 ml

Dagdosering

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 x daags 10 ml of 1 x daags 20 ml Kinderen 6 – 12 jaar: 1 x daags 10 ml Kinderen 3 – 5 jaar: 1 x daags 5 ml

Gebruiksbeperkingen

Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk. Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima. Voor het beste resultaat adviseren wij het elixer minstens 3-4 weken te gebruiken. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingredienten

Waterig plantenextract (70 %) van: hibiscusbloem (Hibiscus sabdariffa),kamillebloem (Matricaria recutita),venkelvrucht (Foeniculum vulgare), spinazieblad (Spinacia oleracea). Mix uit vruchtensapconcentraaten (27 %) van: druif, peer, water, zwarte bessensap, kers, braam, wortel. bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gist- , gluten- en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

Samenstelling

werkstof per 20 ml % RI ijzer 19,2 mg 137 % vitamine B1 1,72 mg 123 % vitamine B2 1,72 mg 123 % itamine B6 1,72 mg 86 % vitamine B12 1,72 mg 69 % vitamine C 20,0 mg 25 %

Merk

Salus

Merkomschrijving

Je goed voelen, met de hulp van natuur en wetenschap. Dit is de synergie waarop ons assortiment is samengesteld. Selectieve en innovatieve producten met een plus, in functie van ons welzijn en onze gezondheid. Een zuiver en natuurlijk gamma, met de focus op de hoogste kwaliteit.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.