logo
Winkels
Winkelwagen

Solgar Methylcobalamin 1000 mcg 30

  • Merk: Solgar
  • EAN: 33984019508
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 30
solgar
19,95

Solgar Methylcobalamin 1000 µg (vitamine B12) speelt een rol bij de bloedopbouw, ijzeropname en de synthese van foliumzuur. Vitamine B-12 is een methyldonor en helpt daardoor bij het verlagen van het homocysteïne gehalte in het bloed en is goed voor het geheugen. De opname van vitamine B-12 is afhankelijk van maagzuur en de intrinsic factor. Bij ouderen en mensen die maagzuur remmende middelen gebruiken is de opname vaak verminderd, waardoor hoge doseringen (minimaal 500 µg) nodig zijn.

Vitamine B-12 ondersteunt het energie niveau, is nodig voor het zenuwstelsel, gunstig voor de geestelijke balans en helpt geheugen en concentratie.¹

Bevat 1000 mcg vitamine B-12 per tabletBevat een lichaamseigen, actieve vorm van vitamine B-12Hoge dosering bij verminderde opname of tekortDe tabletten kunnen gekauwd of doorgeslikt wordenDe donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht

Per dagdosering (één tablet)

Vulstof (mannitol)
Anti-klontermiddelen (plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Vitamine B-12 (methylcobalamine)¹ 1000mcg
Natuurlijk kersenaroma
Cross-linked cellulose gom

Als voedingssupplement voor volwassenen één kauwtablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Kan doorgeslikt worden. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Voor Solgar is kwaliteit het belangrijkste ingrediënt in de ruim 300 verschillende producten. Daarom produceert Solgar, als één van de weinige bedrijven, zelf de producten. Dit houdt veel meer in dan het verpakken van het eindproduct. Solgar houdt elke stap in eigen hand. Van de inkoop van de meest zuivere grondstoffen, het controleren van de kwaliteit, het ontwikkelen van formules, tot het controleren van elke stap in het productieproces. Om uiteindelijk een eindproduct te kunnen verpakken en wereldwijd te verzenden.

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.