logo
Winkels
Winkelwagen

Solgar Vitamin D-3 1000 IU 250

  • Merk: Solgar
  • EAN: 33984033412
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 250
solgar
32,95

 

Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU bevat de meest effectieve vorm van vitamine D. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen). Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Solgar kwaliteitsgarantie

-Bevat 25 µg (1000 IE) vitamine D-3 uit wolvet per tablet

-De kleine tabletten vergemakkelijken de inname

-Vitamine D-3 is de meest effectieve vorm van vitamine D

-Natuurlijk vitamine D preparaat, zonder vitamine A

-De donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, - vocht en licht

Solgar Vitamin D-3 25 mcg/1000 IU bevat de meest effectieve vorm van vitamine D. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen). Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

Vitamine D in effectieve dagdoseringBevat 25 mcg (1000 IE) vitamine D-3 uit levertraan per softgelVitamine D-3 is de meest effectieve vorm van vitamine DAfkomstig uit gegarandeerd zuivere bronBevat geen vitamine ADe donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht

Per dagdosering (één softgel)

Vulstof (saffloerolie)
Softgel capsule (rundergelatine, plantaardig glycerine)
Vitamine D-3 (cholecalciferol, uit visleverolie) 25mcg

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Voor Solgar is kwaliteit het belangrijkste ingrediënt in de ruim 300 verschillende producten. Daarom produceert Solgar, als één van de weinige bedrijven, zelf de producten. Dit houdt veel meer in dan het verpakken van het eindproduct. Solgar houdt elke stap in eigen hand. Van de inkoop van de meest zuivere grondstoffen, het controleren van de kwaliteit, het ontwikkelen van formules, tot het controleren van elke stap in het productieproces. Om uiteindelijk een eindproduct te kunnen verpakken en wereldwijd te verzenden.

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.