logo
Winkels
Winkelwagen

Stark's Original Tandpasta-tabletten

  • Merk: Stark's
  • EAN: 8720165875412
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 65tab
Stark
6,99

Stark’s original tandpasta- tabletten met fluor  is een tandpoeder dat wordt gebruikt ter vervanging van of in combinatie met een tandpasta. Door het zacht polierend effect reinigt het de tanden aanzienlijk en zichtbaar beter dan veel traditionele tandpasta’s.  “Xylitol voorkomt een zuuraanval op de tanden.” Waardoor de Bacteriën, die het glazuur aantasten, de  normale suikers niet omzetten in zuur. Je tanden worden sterker en je tandglazuur minder kwetsbaar. Daarnaast bevat Stark’s original tandpasta- tablet Aloë Vera dat een anti bacteriële werking heeft en ideaal is voor gevoelige tanden en tandvlees. Pepermunt en eucalyptus zorgen voor een fris mond gevoel.


Stark afb logos

 

Crush een Stark’s original tablet met je tanden, Brush met een natte tandenborstel, Rinse je mond en Smile!

Kauw op een tabletje en meng het met voldoende speeksel totdat het wat romig wordt. Poets met een natte tandenborstel je tanden glad. Het is misschien een beetje wennen, maar het is belangrijk om goed op de tablet te kauwen zodat het zich goed kan vermengen met je speeksel. Neem de tijd om goed te poesten. Je tanden en je tandarts zullen je dankbaar zijn.

Ingrediënten: Mannitol; Calcium Carbonate; Xylitol; Pepermunt, Eucalyptus; Magnesium stearaat; Aloë Vera: Silicium dioxide; Sodium Bicarbonaat; Acacia gum; Croscarmellose Sodium; Sodium Lauryl sulfaat; Sodium Fluoride (1500 PPM F)

Elias Stark, zoon van Apotheker Cornelis Elias Stark, ontwikkelde als één van de eerste tandartsen van Nederland een ‘medicinaal tandpoeder’. 190 jaar na data is het merk en het recept herontdekt
en heeft Stark de missie op zich genomen om plastic afval te verminderen:

Wist je dat álle tubes tandpasta die ooit gemaakt zijn nog altijd op aarde rondzwerven? De plastic tubes zijn niet recyclebaar en daarmee hartstikke slecht voor het milieu.
Stark’s Original heeft hiervoor dé oplossing, Plasticvrije tandpasta-tabletten.

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.