logo
Winkels
Winkelwagen

Virtuoos BCAA Complex Gold 250gr

  • Merk: Virtuoos
  • EAN: 8718444860679
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 250 gram
virtuoos
32,49

BCAA Instant Gold bevat de essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine in een optimale 2:1:1 ratio. 1/3van onze spieren bestaat uit deze 3 aminozuren. Je lichaam kan deze aminozuren niet zelf aanmaken, waardoor je ze uit je voeding moet halen. BCAA Instant Gold is ideaal om te gebruiken rond een training.
 

* 5 gram BCAA’s per dosering
* Optimale 2:1:1 ratio
* Ondersteunt de opbouw en het herstel van de spieren
* Geschikt voor vegetariërs en veganisten
* Heerlijke frisse limoensmaak

BCAA Instant Gold van Virtuoos is een uitgebalanceerde combinatie van Branched-chain amino acids (BCAA’s) L-Leucine, L-Isoleucine, L-valine. Dit zijn essentiële aminozuren die niet door het eigen lichaam aangemaakt kunnen worden. Ze moeten dus via de voeding ingenomen worden. In het lichaam komen de BCAA’s vooral voor in de spieren.

Maar liefst 35% van het spiereiwit bestaat uit BCAA’s. In dit product is de onderlinge verhouding van de drie aminozuren 2:1:1. Dit wordt gezien als de ideale verhouding omdat het overeen komt met de verhouding van de BCAA’s in spierweefsel

BCAA Instant Gold heeft een heerlijke, frisse limoensmaak. Het poeder is nu nog beter oplosbaar in water of vruchtensap. 

 

NZVT-gecertificeerd
BCAA Instant Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. BCAA Instant Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing:
1 maal daags 1 afgestreken maatschepje voor, tijdens of na de intensieve inspanning met water of vruchtensap innemen, tenzij anders geadviseerd. 1 maatschepje is ca. 5 gram.

 

Aanvullende informatie:
Dit product is vrij van bekende allergenen en tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingredienten:
BCAA (L-Leucine, L-valine, L-isoleucine) 2:1:1, voedingszuur (citroenzuur), smaakstof (lemon), zoetstof (sucralose), kleurstof (riboflavine)

Samenstelling per dagdosering (Afgestreken maatschepje)

Ingrediënt

Hoeveelheid 

%RI

Eiwitten

4600 mg

 *

– L-Leucine

2300 mg

*

– L-IsoLeucine

1150 mg

*

– L-Valine

1150 mg

*

 RI = Referentie inname
* RI niet bepaald

 

 

Voor jou als sporter is je lichaam als een instrument. Het moet optimaal afgesteld zijn, als een piano gestemd. Virtuoos voedingssupplementen zijn daarom ontwikkeld in nauwe samenwerking met topsporters, trainers en wetenschappers. Hierdoor hebben de producten een optimale samenstelling voor sporters en helpen ze je het maximale uit jezelf te halen.

 

 

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.