logo
Winkels
Winkelwagen

Virtuoos ProNite Gold 60C

  • Merk: Virtuoos
  • EAN: 8718444860716
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 60 Capsules
virtuoos
28,99

Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Een goede nachtrust stelt lichaam en geest in staat om zich te herstellen.Tijdens de slaap herstelt het lichaam en dat is goed voor de spieren. Door gedurende de nacht goed te herstellen kan je sneller opnieuw intensief trainen. Een goede nachtrust kan jouw prestaties ten goede komen. Kortom, een goede nachtrust draagt bij aan succes.

Mensen die zeer intensief sporten kunnen soms wat ondersteuning bij het slapen gebruiken. Dit kan te maken hebben met spanning voor een belangrijke wedstrijd. Ook kan zware inspanning de slaapfunctie beïnvloeden. Het tijdstip van de training of wedstrijd speelt eveneens een rol. Wie vroeg moet opstaan voor de training moet ook op tijd naar bed. Ook (internationale) reizen kunnen van invloed zijn op de slaap.

ProNite Gold

ProNite Gold bevat een combinatie van kruiden, vitaminen en melatonine. Het gebruik van valeriaanextract om lekker te slapen en om rust te geven is al eeuwen bekend. Vandaag de dag is valeriaan nog altijd een veel gebruikt kruid om te ontspannen en een natuurlijke gezonde nachtrust te bevorderen. Ook passiflora bevordert de slaapbereidheid. ProNite Gold bevat de hoogste kwaliteit valeriaan en passiflora en is geschikt als ontspanning gewenst is. De ingrediënten in ProNite Gold helpen om na een gezonde nachtrust lekker uitgerust en fris wakker te worden. Valeriaan en passiflora kunnen je ook ondersteuning geven bij een jetlag, door het reizen tussen verschillende tijdzones.

De vitamines B1 en B3 in ProNite Gold spelen een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen. Daarnaast bevorderen ze de energiestofwisseling. Vitamine B3 draagt bovendien bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

NZVT-gecertificeerd

ProNite Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. ProNite Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

 

Neem 1 vegetarische capsule 30 minuten voor het slapen gaan.
Bij het reizen (internationale vlucht): direct voor de vlucht 1 vegetarische capsule.

Samenstelling per vegetarische capsule

Ingrediënt

Hoeveelheid 

%RI

Melatonine

0,29 mg

 *

Vitamine B1 (als thiamine nitraat)

0,37mg

33

Vitamine B3 (als nicotinamide)

5.33 mg

33

Passiflora incarnata extract

125 mg

*

L-Theanine

133.3 mg

*

Lupulinum

100 mg

*

Valeriana officinalis extract

250 mg

*

 RI = Referentie inname
* RI niet bepaald

 

Valeriana officinalis extract, L-Theanine, Passiflora incarnata extract, hypromellose (capsulehuls), Lupulinum, aardappelzetmeel (vulstof), vitamines, zonnebloemlecithine (flowverbeteraar), zonnebloemolie (flowverbeteraar), melatonine, titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls).

Voor jou als sporter is je lichaam als een instrument. Het moet optimaal afgesteld zijn, als een piano gestemd. Virtuoos voedingssupplementen zijn daarom ontwikkeld in nauwe samenwerking met topsporters, trainers en wetenschappers. Hierdoor hebben de producten een optimale samenstelling voor sporters en helpen ze je het maximale uit jezelf te halen.

 

 

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.