logo
Winkels
Winkelwagen

Vogel Echinaforce 50ml

  • Merk: Vogel
  • EAN: 8711596177022
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 50ML
9,99

A.Vogel Echinaforce druppels* bevatten een hoge dosis Echinacea purpurea. Deze plant stimuleert de werking van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt en op die manier de kans op griep en verkoudheid verkleint. Kortom: * Verhoogt de weerstand bij bacteriële en virale infecties. * Verkleint de kans op griep en verkoudheid * Versnelt herstel na ziekte * Met bewezen effectieve ingrediënten

Gebruiksinstructies

De druppels met wat water innemen. Voor gebruik schudden. Het flesje schuin houden (onder hoek van 45°) tijdens het druppelen.

Dagdosering

Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen: 3-5x daags 20-25 druppels in wat water innemen.

Gebruiksbeperkingen

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Echinaforce® druppels uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.Vanwege het alcoholgehalte wordt dit product afgeraden bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Lees de bijsluiter voor gebruik.

Ingredienten

Dit geneesmiddel bevat 65% (v/v) ethanol (alcohol), d.w.z. max. 540 mg per dosering van 25 druppels, hetgeen overeenkomt met 13,7 ml bier en 5,7 ml wijn. Doordat dit product alcohol bevat is het schadelijk bij alcoholisme en is voorzichtigheid geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en groepen met een verhoogd risico, zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie.

Merk

A. Vogel

Merkomschrijving

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.