logo
Winkels
Winkelwagen

Vogel Thuja D6 20ml

  • Merk: Vogel
  • EAN: 8711596287660
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 20ML
7,99

A.Vogel Thuja D6 is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Het is vanwege wetgeving niet mogelijk om meer informatie te geven over dit product.

Gebruiksinstructies

Het flesje schuin houden (onder een hoek van 45°C) tijdens het druppelen. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd met water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken.

Dagdosering

Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 5-10 druppels, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Kinderen van 2-6 jaar: 3x daags 1-2 druppels. Kinderen van 6-12 jaar:3x daags 3-5 druppels

Gebruiksbeperkingen

Gebruik A.Vogel Thuja D6 liever niet samen met voedsel, maar bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd. Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Disclaimer

Lees de bijsluiter voor gebruik.

Ingredienten

Het actieve bestanddeel is Thuja occidentalis D6. Alcoholgehalte ca. 50% v/v Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn niet aanwezig.

Merk

A. Vogel

Merkomschrijving

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.

Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.